I morgen er valpene 3 uker, tiden flyr. Det er ikke lenger bare sovende valper i valpekassen, nå er det mye liv, moro og mye skravling. I morgen vil valpekassen bli utvidet slik at de små kan begynne og utforske litt av den store verden ;-)

Vi har 1 tispevalp ledig Hjerte

Vi er også på utkikk etter en fôrvert til en av tispene. Ta kontakt for en prat om dette kan være noe for deg

Marta, Ingrid, Marie og Kristina

Espen og Nils

Espen på klatre tur

Blitt litt mer liv i valpekassen, Marie lurer på hva som skjer utenfor

Ingrid

Ro og fred i valpekassen, 6 mette og gode valper

Skjønne Marta

Lille Espen

2 april kunne vi øske 6 store fine valper velkommen til oss. Ruth hadde en tøff fødsel men gjorde en super jobb. Det ble 2 hanner og 4 tisper. Mor og valper har det superfint og vi sitter bare og nyter de nydelig små <3

Da er min mistanke bekreftet Vinker Ruth er drektig og vi venter valper i uke 14.

Interessert ta kontakt for en hyggelig hundeprat Smiler

29 jan. Ruth og jeg har vært en tur til Danmark. Ruth NORD UCH Bobwhite's Midnight Dream er blitt paret med den aldeles nydelig Messi-DKCH(U) SEu(U)CH DKKV16 NORDV16 DKJV15 AMSV15 AMSJV15 Sieger's Money Talks

 Tror vi er like forelsket begge to. Vi fløy til Danmark mandag morgen, Ruth taklet flyturen helt topp, ble veldig glad da jeg hentet henne ut på stor bagasje utlevering. Første stopp var tissepause for Ruth og så løp vi til toget som gikk fra Kastrup stasjon 28 min etter at vi landet. Nå var det tid for kos, mat og drikke. Etter 2 timer og 50 min på tog ble vi møtt på stasjonen i Vejle, så en liten biltur før Ruth møte sin danske venn. Det var vel ingen tvil om at Ruth likte denne flotte gutten Messi. Som vi gleder oss til denne kombinasjonen! Vi fikk 2 fine paringer før vi vente tilbake til Kastrup tirsdag, overnattet på hotell siden første fly ikke fløy hjem før onsdag morgen. En herlig tur sammen med en enkel, nygjerrig og lykkelig Ruth. Tusen takk til Jessie og Kaj som hentet, bringte og er så gjestfrie og herlige mennesker.

I slutten av februar for vi svar på om Danmarks turen bærer frukter

Messi - N  DK CH(U) SEu(U)CH DKKV16 NORDV16 DKJV15 AMSV15 AMSJV15 Sieger's Money Talks. Messi så jeg som junior og falt pladask, tenkte at denne gutten skal vi følge med på fremover. Har aldri vært i tvil, skulle vi bruke Messi måtte det bli på Ruth. Han er en aldeles nydelig hannhund, så trivelig, god, herlig type og med stor sukses i utstillingsringen.

Han er øyenlyst FRI og HD-A

Bilde til høyre er fra forsiden på Dansk Kennel Klubb sitt blad i høst. Raseprotrett om engelsk springer spaniel, nydelig gutt!

Ruth - NORD UCH Bobwhite's Midnight Dream er en herlig jente. Hun har mange rare påfunn, snill, huset maskott og alltid blid. Vi har hatt mye moro i utstillingsringen, noe hunn elsker. Har trent litt spor og søk men har finpussen igjen før vi kan konkurere (mulig 2019 ;-) ) Ruth har hatt 1 valpekull før og elsker valper og er en super mamma. Vi gleder oss virkelig til denne kombinasjonen.

Hun er øyenlyst FRI, gonioskopi u.a og HD-A